2013. október 31., csütörtök

Októberi szerzemények, mini tesztek és vélemények

Sziasztok!

Mára egy hosszabb, szerzeményes poszttal készültem. A termékek egy része még szeptemberi zsákmány, azonban lemaradtak az akkori újdonságokat bemutató posztból, azok is itt kapnak most helyet.

Csoportkép


Soknak tűnhet elsőre, de ezek egy része nyeremény ám :). De ne szaladjunk ennyire előre, hanem nézzük sorban, ha úgy tetszik kategóriánként, a termékeket.

Lakkok

A Miss Sporty kis szépségéről már az előző bejegyzésben is áradoztam és már két manikűrben is láthattátok.

Alaplakkra mindenképpen szükségem volt, mert ez előző BTGN lakkom igencsak a végét járta, szerencsére az akciós polcon találtam BTGN-t, így egyből kettő Soft Rosé is a kosaramban találta magát.


A Kiko és a Rimmel lakkokat Ági blogsalején vásároltam még augusztusban, múlt hónapban érkeztek meg hozzám, de akkor kimaradtak a szerzeményes posztból:


A Rimmel lakk a Precious Stones kollekció része és a 002-es Ruby Crush árnyalat. A lakk tömörgyönyör a négyzeten: piros és nagyobb ezüst glitterek váltják egymást. Ami nem tetszik a lakkban, az a hozzá tartozó  hatalmas, formátlan ecset. Egyelőre nem nagyon tudok e felett napirendre térni. 

Kiko lakkom még nem volt, de már vágytam egyre. Ez a kis lila holografikus(?) lakk jó választásnak bizonyult. Nagyon tetszik a színe, az üvege, az ecsete, manikűr hamarosan :)

A következő négy lakkot Moon Angel játékán nyertem:



Két Lora lakkot, egy neon rózsaszínt és egy sötét lilát, egy Lovely Must have kollekciós rózsaszínt, apró arany csillámokkal és egy Rose nails csillámos/glitteres fedőlakkot rejtett a csomag. Mindegyik lakkért odavagyok, de a fedőlakk az abszolút favorit: mennyi szín és csillogás egy helyen :)

Szemrevalók


Az őszi Glamour-napok nem igazán hoztak lázba, DM-ben csak két terméket vásároltam. Ezek közül az egyik a Maybelline Color Tatoo 65-ös Pink Goldja. A Metallic Pomegranate mellett ez volt a másik kívánságlistás darabom. Mivel az elődje jól teljesített, nem volt kérdés, hogy megveszem az 50%-os kuponnal. Ebben sem csalódtam, gyönyörű csillogó rózsaszín, de valahogy mégis visszafogott <3


A Marie Anne márka mono szemhéjpúderei közül a 417-es árnyalatra esett a választásom. Magyar cég gyártja, egy kis kozmetikai boltban vettem a hónap közepén, talán 299 Ft-ért. Eredetileg ajándék lett volna, de pár hónapja lejárt (off). Baja nincs (pontosabban a fotózás ideje alatt nem volt), gyönyörű burgundi, enyhe csillogással. 
De ez is már a múlté, ugyanis a fotózás után mindent leejtettem, és ez a kis szépség ripityára tört. Most éppen szárad az alkoholos kezelés után, remélem ezután is használható lesz :(.


A szemhéjpúder "paletták" szintén az előbb említett nyeremény részeként érkeztek meg hozzám.
A Lora márka nem ismeretlen számomra, de nem sok terméket próbáltam eddig tőlük. A natúr paletta nálam telitalálat, imádom ezeket a színeket.


Minden árnyalat szaténfényű, enyhe csillámokkal. Hétköznapokon és hétvégeken is jól kihasználható színek. Egymással is, de akár az Undressed paletta színeivel is kitűnően variálhatók.



A másik paletta három lilás-rózsaszínes árnylatot tartalmaz. Ezek a színek nem állnak hozzá annyira közel, de a rózsaszín jól használható a Pink Golddal együtt. De persze majd próbálgatom magamon, hátha most kedvelem majd meg a lilás árnyalatú sminkeket :)



Rúzsok!!! :)


A Rimmel Kate Moss rúzsokat nagyon kedvelem, így Verus blogsalején lecsaptam a 105-ös matt árnyalatra. Ez a rúzs valahol a nude és a rózsaszín (de talán inkább ez utóbbi a domináns) határán egyensúlyoz Nagyon szeretem, a hónapban szinte minden nap ezután a darab után nyúltam. Mattsága ellenére nagyon krémes és kellemes érzés az ajkamon viselni.


A Paese Sexapil Lipstick argánolajos matt rúzst (40-es árnyalat) Make Up Plazán néztem ki magamnak. Már a képeken is nagyon tetszett, de élőben oda és vissza vagyok a színéért. Sötét rózsaszín-bogyószín? Mindkettő :)! Egyben :) Ez kicsit keményebb textúrájú, mint a Rimmel, de még nem kellemetlen a használata. A hidratáló hatásáról egyelőre nem tudok nyilatkozni, mert csak kedden vettem át a csomagot, de igyekszem minél többet próbálgatni, hogy majd teszt formájában meg tudjam mutatni nektek mit tud.






Arcra való termékek


Az Avon korrektorát a piros foltok elrejtésére találták ki. Használom már néhány hete, nekem bevált erre a célra, szépen halványítja a pirosságot. Sajnos hamar elmászkál a bőrömön, ezért mindig a nesszeszeremben van, hogy ha kell, napközben is tudjam használni. 
A fedés illusztrálásához a rúzs-swatchok éppen kapóra jöttek:


Nagyon kis mennyiség is elég belőle, nekem jól megszaladt a tubusból a krém, bár így tényleg tökéletesen elfedi a foltokat:


Viccet félretéve, szerintem azért látványos az eredmény:


Nem kedvelem túlzottan az arcpíreket, de a Paese Rouge Blush 35-ös matt darabja teljesen levett a lábamról. Nem kell belőle sok és szépen, visszafogottan emeli ki az almácskákat. Az illata is nagyon tetszik, nem tolakodó, enyhe virágos illat. Mmmhhh :)


A csoportképen a Max Factor Creme Puffja is helyet kapott. Ő a másik Glamour-napos szerzeményem (Translucent árnyalat, 05). Jó-jó, de nem kiemelkedő. A fedése gyenge, viszont egy ideig szépen mattítja az arcom. 8 óra munka leteltével azért utána kell pamacsolni, főleg a T-vonalamon és a homlokomon. Az illata viszont nagyon nem tetszik. Nem szeretem, ha valami ennyire illatos, bár a CC krém is hasonló illatú, úgyhogy többé kevésbé megszoktam már.

Ti miket vettetek a hónapban? Használjátok valamelyik terméket az itt bemutatottak közül? Esetleg valamelyik felkeltette az érdeklődéseteket?

Szép estét Lányok és jó pihenést a hosszú hétvégére :)!

Réka

8 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyereményhez! Uh a sok szép lakk, meg mindenféle :) Lakkokról lesz mani?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) A lila holoval már készült mani, a többivel is tervben van :)

      Törlés
  2. Szép lakkok, nagyon tetszenek! A maybelline color tatto szemhéjpúder meg csodás!

    VálaszTörlés
  3. Jajjj de örülök hogy tetszenek! *.* Remélem sok szép sminket és manit készítesz majd velük nekünk! ;)

    VálaszTörlés
  4. CT <3 :) A rúzsok nagyon szépeknek tűnnek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, szépek is, én teljesen odavagyok értük :)

      Törlés