2015. április 7., kedd

Kívánságlista Glamour-napokra // 2015. tavasz

Idén sem maradhat el a Glamour-napozás, de most sokkal jobban, sokkal összeszedettebben szeretném csinálni, mert a tavaly őszi ámokfutásom cseppet sem volt pénztárcakímélő, valljuk be. Bár azt is hozzáteszem, hogy az akkor vásárolt termékek 95%-át használom/használtam. 

Hogy ne essek kísértésbe hetekkel ezelőtt kivágtam a szükséges kuponokat (a többit pedig elosztogattam a kollégáim között) és összeírtam egy körülbelüli listát, valamint elmentem a C&A-ba és felpróbáltam  a nekem tetsző darabokat, így a méret is megvan, nem kell próbálgatnom csütörtökön.

Az előbb említett bolttal és úgy összességében a ruhákkal kezdem a sort:

C&A -20%


Régóta szeretnék egy kényelmes, ám mégis csinos kapucnis pulóvert, amiben a lezsersége ellenére is komfortosan érzem magam. Ez a pihe-puha darab a színével és a virágokkal egyből elvarázsolt, úgyhogy nem kétséges, jön velem haza. 


A fehér, lenge ujjatlan felső is elsőre elnyerte a tetszésem. Farmerrel is jól mutat, de akár nyáron kiöltözős eseményeken is megállja a helyét.


Az arckifejezésem ne zavarjon össze: egyszerűen imádtam ezt a ruhát felvéve is. Lehet a pasztell rózsaszín párja is a kosaramban végzi. Tavasszal farmerrel, egy vékony kardigánnal jól mutat, de én biztosan hordani fogom a melegebb hónapokban is.

A New Yorkerben ugyan nem lesz kuponozás, de én bízom abban, hogy a Glamour-napokkal párhuzamosan -20%-os akciót tartanak majd.

Ha így lesz, akkor ez a fehér csipkeruha hazajön velem. A polgári szertartásra, valamint a templomi esküvő előtti vendégfogadásra tökéletes lenne.
Ugyanitt kinéztem még egy fekete, bővebb fazonú basic felsőt, valamint egy fekete, vicces kávés-feliratos pólót is.

A Háda is mindig akciózik Glamour-napok környékén, így ott is szemügyre veszem majd a ruhákat. Ha találok olcsóbb alternatívát a NY-esnél, akkor lecsapok rá, valamint augusztusban is hivatalosak vagyunk egy esküvőre, oda is jó lenne találni egy szép darabot.

Arcápolás/smink

A La-Roche Posay a kedvenc márkáim közé tartozik. A 2000 Ft-os kupont két Cicaplastra (szikaplaszt, már megtanultam :)) szeretném beváltani, ha erre is vonatkozik az akció. Ha nem, akkor összehasonlítom a patikai árakat  a webshop áraival, és lehet a utóbbin adom le a rendelésem, mert április 30-ig a Brand Animáció keretében szintén 20%-os kedvezmény van megjelölt termékekre, úgyhogy a Tolériane Ultra arckrémet és a termálvíz sprayt már a kosaramba tettem.

A Cicaplast tavaly óta a segítségemre van, ha kisebb sérüléseim vannak, vagy az arcom van rosszabb állapotban: nagyon jól segít a hegek halványításában. Pár hete adtam Mamának belőle, hogy próbálja ki a nagyon száraz, vízhiányos bőrére. Annyira bevált neki, hogy rögtön megrendelte tőlem az utánpótlást is. Nem hiszek abban, hogy léteznek "csodakrémek", de a Cicaplast közel áll hozzá.

A Hydreane Legere is több mint egy éve a napi rutinom szerves része, de most szeretnék mást is kipróbálni. Azért döntöttem a mindenmentes Tolériane mellett, mert a seborrheás bőröm úgy érzem igényli a parfümmentességet is.

A termálvíz pedig érdekel, hála Enikő posztjának :)

Az Uriage (-20%) Bariésun Odil cikke alapján lett kívánságlistás. az érzékeny bőröm miatt megbízható fizikai fényvédőt szeretnék. Ez a termék úgy érzem nagyon jó lenne nekem. Illetve a DS Emulsion krémen is gondolkodom, szintén a seborrheás bőröm kezelésére.

DM:

A L'oréal 50%-os kedvezményre jogosító kuponját biztosan a Color Riche rúzsok közül a Julianne Pure Redre fogom felhasználni.

Link

A Maybelline Lash Sensational hatalmas kedvencem lett, így a kupont az utánpótlás szempillaspirálra használom fel.


Könyvek

Valószínűleg a Libri (-20%) kupont használom majd fel, a törzsvásárlói kártyám miatt. 

Szeretném megvenni a Trónok harca harmadik részét (bár még a másodikat sem olvastam el), valamint két szakácskönyv is a listámon szerepel. Stahl Judit receptjeit és könyveit nagyon szeretem, úgyhogy a Gyors konyha sem fog csalódást okozni. Valamint az Egy millió menü című szakácskönyv is jól jönne az olyan kezdő konyhatündérnek, mint én vagyok.

Az Oxford Word Skills egynyelvű szókincsfejlesztőjének Intermediate és Advanced kötete is régóta kívánságlistás, valamelyiket szeretném végre a polcomon tudni.

Kütyük

Az Interspar 30%-os Tefal kuponját egy szuper serpenyőre szeretném felhasználni. Anyának és Anyósomnak is vannak termékei a teflonbevonatú edények koronázatlan királyától/királynőjétől és még panaszt nem hallottam rájuk :)

A Media Marktból kisgépeket szeretnék beszerezni. Úgymint kézi mixert (Russel Hobbs),  melegszendvicssütőt, hajszárítót (Remington), epilátort (Rowenta/Philips/Braun).

Nektek mi szerepel a listátokon? 

Legyen csodaszép napotok!

Réka

16 megjegyzés:

  1. úúú az a c&a virágos ruhácska.. :) én is szeretnék egy olyat, nagyon szépséges! megkérdezhetem mennyibe kerül?
    az uriage DS krémet és lemosót csak ajánlani tudom, nekem abszolút beváltak, a krémet most fogom újravenni kuponnal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha jól emlékszem 4500 Ft a teljes ára. A krémre nagyon kíváncsi vagyok, szerintem teszek vele egy próbát.

      Törlés
  2. A C&A virágos ruhácska nekem is nagyon tetszik!
    Én szeretnék Bioderma micellás vizet, Clinique fényvédőt (ha a 40%-os Müller akcióba ez is belefér), Alverde mineral pirosítót, illetve kinéztem egy piros blézert az F&F-nél :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűű, piros blézer? Veszprémben láttad? Csak mert ebben az esetben én is kinéznék a Tescóba :-)

      Törlés
    2. Pancsi, a micellás víz sok patikában 1+1 csomagban is kapható :) szerintem jobban megéri, mint a 20%-os kupon. ;)

      Törlés
  3. A Cicaplast krém már a meglévő hegekkel is kezd valamit? Nekem régen aknés volt a bőröm, illetve most is hegesre múlik el a pattanásom. Szóval ez jó lenne rá?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a régi hegekkel nem tud mit kezdeni, bár én szorgosan kenegetem az eltávolított anyajegyem helyét. A viszketést mindenesetre csillapítja.

      Törlés
  4. @Azrail, regebbi hegekkel nem tul sokat tud kezdeni a Cicaplast, max puhitani tudja. Inkabb vegyel Contractubexet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Közben utána néztem, volt nekem ilyenem másfajta hegre (műtét), de nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. De azert köszönöm:)

      Törlés
  5. Ruhát most nem tervezek venni, de ez még változhat, főleg, ha meghozod a kedvem ezekkel a képekkel :)
    Az én listám:
    http://barbisminkesszepseg.blogspot.hu/2015/04/glamour-napi-kivansaglista-2015-tavasz.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Egy kis tavaszi gardróbfrissítés sohasem árthat :)

      Törlés
  6. A virágos ruci nagyon nagyon jól áll. :) Én is szemezgettem vele, de végül egy aztékmintásat vettem. :) De nagyon megharagszom rád, ha a virágos rucit nem veszed meg, mert annyira illik hozzád szerintem! :P
    Viszont a fehér csipkeruha szerintem nem a legelőnyösebb szabás, olyan furcsán van megvarrva.szerintem több mérettel nagyobbnak tűnsz benne.
    De a H&M-ben láttam egy hasonlót,szerintem az sokkal jobban állna neked. ;)
    http://www.polyvore.com/jacquard-weave_dress/thing?id=132682849

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Anna. Én is nagyobbnak látom magam a képen, de élőben nem tűnt ennyire előnytelennek. Sajnos a H&M kupont nem vágtam ki (és így nincs nálam), mert nem igazán kedvelem az üzletet, de látva a linkelt ruhát már nagyon bánom, hogy nincs kuponom...:S Lehet ennek ellenére vetek holnap egy pillantást a ruhákra náluk is :)

      Törlés
  7. Vedd meg azt a virágos rucit! :D És a fehér is jól áll, de ha nem is ezt, egy hasonlót is mindenképpen szerezz be, nagyon csini lennél benne :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Elíz :) A virágos ruci biztos jön velem haza holnap!

      Törlés