2015. április 16., csütörtök

I Heart Makeup - Naked Chocolate//Teszt

Az I Heart Chocolate paletta mellett a kistesóját, a Naked Chocolate-et is beszereztem a legutóbbi Pink Panda vásárlásom során.

A színmintákat nézegetve nem tűnt egyformának a két paletta (leszámítva talán a highlight színeket), ezért is döntöttem úgy, hogy mindkét terméket megvásárolom. Elöljáróban annyit a Naked Chocolate-ről, hogy ebben a színek többsége barna/arany, de még így is tudtak újat mutatni az alkotók.


Külcsín: ugyanaz az olvadó csoki dizájn, mint az I Heart Chocolate esetén, csak fehércsokis verzióban. A masszív, könnyen nyíló, de biztosan záró csomagolás ismét dicséretet érdemel.


Belbecs: a tokot kinyitva egy nagy tükröt (ismét plusz pont) és természetesen a csodaszép árnyalatokat pillanthatjuk meg elsőként. Két highligt szín, 5 matt és 9 fényes árnyalat, valamint egy kétvégű szivacsos applikátor (ami stílusosan fehér) csücsül a tokban. A névválasztás néhol kicsit érdekes (wtf: White nevű matt barna :)), de ettől eltekintve szuper, hogy ismét nevet kaptak a színek. Ma vettem észre, hogy a higlightok ugyanazok, mint az I Heart Chocolate esetében, viszont ami ott matt, itt az a szín lett a fényes és fordítva.


Ahogy már említettem ez egy natúr (azaz zömében barna színeket tartalmazó) paletta, mégis úgy érzem, hogy jól kihasználható darabról van szó. A matt színek hétköznapokon jól kombinálhatók egymással, alkalmakkor pedig a fényes színekkel.



Elsőre nem is tudnék egy színt kiemelni, de a színminták elkészítése után természetesen akadtak kedvenc árnyalataim. A mintákat alapra, két-három áthúzással készítettem.

Első sor:


A matt kiemelő szín ismét kicsit halványra sikerült, viszont a további színekkel nincs gond. Kellőképpen pigmentáltak, jól építhetők. A legszebb innen az ötödik, a Choc-fest névre keresztelt barnás-bordó.

Második sor:


Itt aztán igazán ütős árnyalatok kaptak helyet. A zöldes-barna Delight és a jobb szomszédja, a Sweet Shop tetszenek leginkább.

Harmadik sor:

Az utolsó sor színei is jól sikerültek, legtöbbször a világos mattok után fogok nyúlni, a Tob-le-rone halvány barna egy kevéske szürke beütéssel, míg a Milkyben egy kevés rózsaszínbe hajlást vélek felfedezni.


Összességében a Naked Chocolate-et azoknak ajánlom, akik szeretik a barna árnyalatokat, nekik egy igazi édenkert ez a paletta. Én biztosan sokszor fogom használni, hiszen én is ezekben a színekben érzem komfortosan magam.

Ismeritek ezt a palettát? Melyik tetszik inkább: a Naked Chocolate vagy az I Heart Chocolate?

Legyen szép napotok, köszönöm, hogy ma is benéztetk hozzám!
Réka

6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Hirtelen nem is tudok dönteni melyik paletta tetszik jobban, de talán ez :)

      Törlés
  2. Szuper ez a paletta. :) De sok szín vagy nagyobs hasonlóak már az Iconic 3-ban és a What you waiting for-ban is benne vannak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg van átfedés a paletták közt, de ennyi paletta mellett, amennyit a cég kiadott az elmúlt évben, nem is csodálkozom :)

      Törlés
  3. Még mindig abszolút szerelem... Talán üti a Naked3-at. Egyik szín szebb ,mint a másik :) Talán egy hibapontja (nekem) , hogy én inkább matt szín kedvelő vagyok , és túl sok benne a csillogós. De a fene egye meg, még azok is meseszépek.... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, igen :) egy kicsit több mattnak én is jobban örülnék :)

      Törlés