2015. április 4., szombat

Hét nap - Hét rúzs 6/7

Sziasztok!

A mai napra egy olyan rúzst választottam, ami a megvásárláskor nagyon tetszett, majd pedig hónapokig a süllyesztőben pihent. Aztán két-három hete ismét a kezembe vettem, és mivel 'mavalamiegyszerűrevágyom' napom volt, felkentem. Az, hogy aznap többen is megdicsérték a kis visszafogott színét (lehet besokalltak a piros ajkaimtól :P) arra ösztönzött, hogy többször használjam, mert úgy tűnik illik hozzám. Ez a rúzs nem más, mint a L'oréal Collection Exlusive darabjai közül való Eva's Nude Color Riche ajakrúzs.

Külcsín: Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy ez a rúzs a legszebb csomagolású termék, amit valaha a kezembe fogtam. A matt műanyag borítás az arany felirattal és az arany csíkkal a csomagolás közepén, olyan érzést kelt bennem, hogy igen, most igazán minőségi darab boldog tulajdonosa vagyok.



Belbecs: a kupak levételét követően a kellemes púder illat az első, amit tapasztalok. Az intenzív illatélmény után a színélmény is kielégítő: csodálatos nude szín, mikrocsillámokkal megfűszerezve az, ami a csomagolásból kibontakozik. (és persze a rúzsba nyomot márkajelzés sem hiányozhat, i love it)

A krém textúrája nagyon lágy, ezért könnyen elmászkál. Ez alapozással és zsepis rétegezéssel korrigálható (zsepis rétegezés: egy réteg rúzs után zsebkendőbe-harapás, majd újabb réteg rúzs).



A szín egyébként nem éppen tipikus nude, én sokszor barackosnak látom.




Nem a világ legtartósabb rúzsa, viszont az, hogy végre egy nude rúzs, ami illik hozzám (nem csak a bőrtónusomhoz, hanem a személyiségemhez is) érdemessé teszi arra, hogy helyet kapjon a hét kedvenc hétköznapi rúzsom között.

Van rúzsotok a márkától? Szeretitek?

Szép napot kívánok Nektek, köszönöm, hogy ma is benéztetek hozzám!
Réka

7 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, eddig ez a kedvencem a hatból :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép, eddig ez a kedvencem a hatból :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg szép rúzs, azt hiszem ez sz első nude, amit hosszabb távon tetszik magamon :-)

      Törlés
  3. Nekem még nincs , de Glamour napokon szeretnék beszerezni egy nem csillogó nude rúzst :D AMúgy ennek szép színe van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, hogy a loreal rúzsok közt van-e kevésbé csillámos, mindenesetre szerintem érdemes megnézned a kínálatot :-)

      Törlés
  4. Régóta bűvölöm a L'oréal állványt ezek miatt a rúzsok miatt, annyira tetszik a külsejük és a tartalmuk is. Az a nagy bajom, hogy tanácstalan vagyok a színek terén, ráadásul MAC rúzsokra gyúrok és azok mellett nehezen adok ki drogériás rúzsra sok pénzt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem Glamour-napokon lenne érdemes megnézni őket, teljes áron én tuti nem venném meg :-) Nekem a következő kinézett darabom a Julianna`s Red, aztán tényleg leállok a pirosokkal :-)

      Törlés