2015. április 3., péntek

Hét nap - Hét rúzs 5/7

Végre péntek. Nagyon hosszú volt ez a hét, gondolom azért is, mert ma elutazunk Hegykőre kicsit pihenni, rápihenni az utolsó két hónapra az esküvő előtt, és már hét eleje óta a pénteket várom :) De itt van, megérkezett és vele együtt az ötödik napra választott rúzs, a Paese olasz márkától.

Nagyon kedvelem a márka termékeit, jó áron, kiváló minőségű sminktermékekhez juthatunk. A rúzson kívül javaslom, hogy vessetek egy pillantást a pirosítókra, a púderekre és a körmös részlegen is érdemes lehet körbenézni. 

Kifejezetten matt rúzst keresgélve bukkantam rá a Make Up Plaza honlapján a 040-es árnyalatra. A honlapon látott kép alapján egy mályvás színű rúzsra számítottam, de élőben inkább a barna és a piros határán elhelyezkedő színről beszélhetünk.



Külcsín: masszív, fekete műanyag, a kupakon a márka logójával.
Belbecs: 4 g-nyi rúzst rejt a csomagolás. A színe nagyon szép, hétköznapokon is hordható árnyalat. Egyenletesen kopik, az ivást jól bírja, azonban étkezések után ennél a darabnál is ajánlom az újrarúzsozást.
E-vitamin és argánolaj tartalmának köszönhetően, hiába matt rúzsról van szó, táplálja az ajkakat, akár az aláhidratálást is elhagyható.

Akinek fontos: a márka nem kísérletezik állatokon.



A színmintán szépen látszik, milyen élőben a rúzs színe: a barnánál világosabb, a pirosnál sötétebb és kevésbé intenzív.

Az ajkaimon már inkább a piros dominál, amit nem bánok :)

Hogy tetszik ez a rúzs? Ismeritek a Paese márkát?

Legyen szép napotok, pihenjetek sokat a hosszú hétvégén :)!

Réka

4 megjegyzés:

  1. Nem hallottam még róla , de szép :) Tetszik ,hogy nem túl fényes , hanem félmatt legalábbis a kép alapján :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A honlapon mattként tüntették fel, de élőben inkább félmatt.

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Nekem is a szívem egyik csücske a szín :-)

      Törlés