2015. április 2., csütörtök

Hét nap - Hét rúzs 4/7

Sziasztok!

Mára az Essence On the Catwalk rúzsát választottam, mint alanyt, a hét napig tartó rúzs-sorozatom negyedik napján. 


Annyit a bejegyzés elején elárulhatok, hogy az Essence sminkmárka nem tartozik a kedvenceim közé (a kivétel erősíti a szabályt alapon a BTGN alaplakk a kedvenc alaplakkom :)). Lehet én választok mindig szerencsétlenül, de az eddig próbált termékeik közül nem sok vált be, a legtöbbjüknek már búcsút is mondtam, sőt már olyan szinten vagyok, hogy a drogériákban ügyet sem vetek a márka állványaira.


Amikor megjelentek a polcokon az új köntösbe bújtatott rúzsok, azért vetettem rájuk egy-két pillantást. Az On the catwalk már elsőre megtetszett, de még néhány hétig szemezgettem vele, majd végül valami akció adta meg az utolsó löketet és szerencsére most nem kellett csalódnom.

Külcsín: fekete műanyag tok, a kupak és a tok találkozásánál piros csíkkal, a kupak tetején a márka logójával. Nekem tetszik, sokkal minőségibb hatást kelt, mint a korábbi színes műanyag csomagolás.

Belbecs: bogyószínű rúzs látványa fogad minket a kupakot lehúzva. Kis off: A rúzsba is helyet kapott az e betű, ami nálam szintén plusz pont. ne kérdezzétek miért, de imádom, ha egy rúzsba bele van nyomva a márkanév vagy a márkajel :) Visszatérve a színre. Nem akarom túlragozni: gyönyörű. Imádom, nagyon eltalálták.




A csészémen marad belőle egy kevés, amikor a reggeli kávémat kortyolgatom, de azért hellyel-közzel bírja a reggeliig. Utána utómunkálatok szükségeltetnek.

De én mondom, ezért a színért megéri, nézzétek csak:


Mit gondoltok?

Legyen csodaszép napotok!
Réka

6 megjegyzés:

  1. Ez tényleg nagyon szép a szádon! Eszter

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen Eszter :)

    VálaszTörlés
  3. Jól áll :) Sajnos az Essence rúzs annyira nem túl tartós , de egy pici púderrel sokkal tovább bírja és szerintem szebb is :)

    VálaszTörlés