2015. április 14., kedd

A Glamour-napok szerzeményei

Sziasztok!

Egy újabb Glamour-napokkal a hátam mögött kijelenthetem, hogy egy időre megvettem minden szükséges terméket és felfrissítettem a ruhatáram, készen állok a tavaszra (nyárra).

Csütörtökre időzítettem a vásárlás nagy részét, péntekre már csak a Media Marktot szerettem volna hagyni. Első utam a Rossmannba vezetett, ahol gyorsan felmértem a kínálatot az igényeim tükrében, végül két Essence ecsettel és az utolsó pillanatban kívánságlistára kerülő Rimmel szemöldökfestékkel (köszönet érte Fruzsinak) jöttem ki az üzletből. A DM-be is körbenéztem, onnan a Maybelline Lash Sensational utánpótlást oldottam meg. A szintén kívánságlistás L'oréal Julianne's Pure Red végül mégsem tetszett annyira élőben, így nem vettem meg. A drogériás köröket ezzel le is tudtam.


Következő utam a veszprémi Gizella Gyógyszertárba vezetett, ahol a 2000 Ft-os La Roche-Posay kupont szerettem volna felhasználni, azonban sajnos nem volt a termálvíz sprayből, így a Toleriane arckrémet sem vettem meg. Viszont alapból 20% kedvezmény volt a LRP termékekre, így két Cicaplastot elhoztam végül (az egyik már Mamánál van). Az Uriage termékekről eddig csak jókat hallottam, így megvettem a D.S. emulziót és a Bariésun SPF 50-es, illatmentes fényvédőjét.

Két akcióra szeretném felhívni a figyelmetek: a La Roche arcápoló termékeire egész hónapban él a 2000 Ft-os vásárlási kedvezmény, ha két terméket vesztek. Illetve ha jól emlékszem május elejével kezdődően, egész nyáron akciósak lesznek az Uriage napozó termékek: két termék vásárlása esetén a második (olcsóbb) terméket fél áron tudjátok megvásárolni. 


A Libri 20%-os kedvezménytt biztosító kuponját sem hagyhattam ki. Végre megvettem az Angyalok és Démonokat, így végre ismét teljes a Dan Brown gyűjteményem. Azért ismét, mert ez a könyv már a tulajdonomban volt, de kölcsönadtam, és nem került vissza hozzám. A másik könyv egy olyan szakácskönyv, amiben liszt-, laktóz-, és cukorérzékenyeknek készült receptek találhatók. Szuper receptek vannak benne, könnyen beszerezhető hozzávalókból, így biztosan sokat forgatom majd a jövőben.


Az igazi ámokfutást a ruhaboltokban követtem el, de mindegyik ruhadarab egytől egyig az én stílusom, jól be tudom majd őket építeni a ruhatáramba. A pizsi meg egyszerűen mindig jól jön :)


C&A-ban megvettem a kiszemelt ruhadarabokat. És egy fehér basic pólót, mert már a laboros pólóim minősíthetetlen állapotban vannak és mivel a cég egyelőre nem biztosít utánpótlást, úgy döntöttem ennyi ráfordítást megér, hogy végre ne gányadék pólóban kelljen dolgoznom. 

A vásárlásom mellé kaptam ismét egy kupont, amit április 23 és 25. közt lehet beváltani: 10000 Ft-os vásárlás után 2500 Ft kedvezmény jár. Lehet veszek még egy kapucnis kényelmes pulcsit, valamint egy szép kis ruhát is láttam, ami a polgári esküvőre jó lehet.

Benéztem a New Yorkerbe, ahol sem kuponos, sem anélküli akció nem volt, mégis vettem egy fekete, bő vállú pólót és egy egyszerű "Break the Rules" feliratú pólót.

F&F-ben Gábornak vettem egy pólót és magamnak ezt a cuki cicás leggings alsós pizsamát.


A péntekünk úgy alakult, hogy volt egy kis időnk Székesfehérváron bolyongani, így a Media Markt mellett (ahol egy tök egyszerű Rowenta hajszárítót és egy Oral-B elektromos fogkefét vettem) az Yves Rocher-ba is bementünk. Itt beváltottam az ingyen spirál kuponomat és felhasználtam a 40%-os kedvezménykupont is, amiből egy cseresznyevirágos parfümöt vettem.

Mit vásároltatok a kuponos napokon?

Puszi, Réka

19 megjegyzés:

  1. Remélem beválik a Rimmel szett! :) Az Yves Rocher parfümöt én is tervezem beszerezni, a rózsás verzióját imádom.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig háromszor használtam és nagyon tetszik az elért eredmény, úgyhogy szerintem jó barátságban leszünk a továbbiakban is :)

      Törlés
  2. Úgy látom, az új Maybelline spirált mindenki szeretné kipróbálni :DD Hasznos dolgokat vettél!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ez már az utánpótlás, szerintem szuper spirál :)

      Törlés
  3. A két legjobb essence ecsetet választottad (a sminkesünktől tudom)! ;) Szuper dolgokat vettél!

    VálaszTörlés
  4. A spirált én is megvettem és már most imádom. :) Klassz dolgokat szereztél be. :) Örömmel látom, hogy a rucit is megvetted, ami olyan szuperül áll! ;)
    Az Angyalok és démonokat imádom, habár az Inferno a legnagyobb kedvencem. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, igen, nagyon jó volt, hogy többen írtátok, hogy vegyem meg, kellett a hátszél :) Szombaton már fel is avattam, nagyon kényelmes és fekete harisnya+csizma kombóval is szuperül mutat. Az Infernót én is nagyon szeretem, ha választani kell nekem is az lenne a kedvencem :)

      Törlés
  5. Azt a Rimmelt én is nagyon beakartam szerezni, de sajnos 2 drogériában jártam és mind a kettőben se híre se hamva nem volt neki :(
    Az Angyalok és démonok az épp az olvasólistám elején van , de sajnos még a könyvtárba nem hozták vissza, saját kötetként meg egyszerűen nem szeretek birtokolni könyveket. De a könyvkuponnal én is azt vettem volna meg :)

    http://misssziszi.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én háromszor átnéztem az állványt, mire kiszúrtam a terméket. Az Angyalok és Démonokat mindenképpen olvasd el, szerintem nagyon jó könyv, szinte letehetetlen :)

      Törlés
  6. Ez a cicás pizsi nagyon aranyos :)

    VálaszTörlés
  7. A Rimmel szemöldökformázót én is szerettem volna beszerezni, de sajnos sötét a szemöldökömhöz, pedig nagyon sok jót olvastam róla. :) A pizsi nagyon cuki, klassz dolgokat vettél :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Rimmel helyett az Essence szemöldök-szettjét tudom esetleg ajánlani. Abból több árnyalat is van, viszont abban nincs wax.

      Törlés
  8. Szuper dolgokat vettél. És lett szép pulcsid. (y) A szakácskönyv nagyon érdekelne, ha nem felejtem el, mindenképpen megnézem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Igeeen, nagyon örülök a pulcsinak :) A szakácskönyv nagyon jó - nagyon sok reggeli recept is helyet kapott benne, de főételek és édességek is vannak benne szép számmal. Azért is jó a könyv, mert az írója maga is glutén-és laktózérzékeny, így számomra még hitelesebb :)

      Törlés