2013. november 27., szerda

Az őszi hónapok kedvelt termékei

Sziasztok Lányok!

Ma azokat a kozmetikumokat mutatom meg Nektek, amelyekért a legtöbbször nyúltam az elmúlt hónapokban. Nyáron szinte alig sminkeltem magam, nem is készült ilyen összefoglaló poszt, de a hűvösebb időjárás beköszöntével előkerült egy-egy elfeledett kedvenc és természetesen az új darabok is beépültek a mindennapi rutinomba.

Mi mással is kezdeném a sort, mint a kedvenc rúzsaimmal:


Lehet unalmas vagyok, de a Rimmel rúzsokat és a Paese 40-es árnyalatú matt rúzsát nem tudom megunni. Utóbbi az általam kedvelt piros rúzsok szolidabb változata, ami hétköznapokon sem sok. A Rimmel 105-ös darabja inkább a nude felé hajlik, de mégsem unalmas árnyalat. (Színmintákat itt találtok)
A matt rúzsokra nyár elején találtam rá, azóta ha jól emlékszem, nem is nagyon vettem fényes árnyalatokat. Ezek valahogy közelebb állnak a szívemhez :)

Körömlakkok terén is a Rimmel termékek dominálnak. Imádom a pufi kis ecseteket és a gyönyörű árnyalatokat.

Talán legtöbbször a Deliciously Darkhoz és a Coralicioushöz (milyen bután hangzik :)) nyúltam. Igen, én ősszel is szívesen viselek élénk árnyalatokat a körmömön, valahogy feldobnak. (Most is egy korall árnyalat van a körmeimen). 
Nem hagyhatom szó nélkül a BTGN alaplakkot sem - nagyszerű kis alaplakk, gyorsan szárad, szépen lehet vele dolgozni. Teljes áron ugyan kicsit drága, de akció idején érdemes feltankolni belőle (én is kettőt vettem rögtön, amikor olcsóbb volt :))

A napi sminkem még mindig végtelenül egyszerű: BB, korrektor, szempillaspirál, szemceruza és/vagy Color Tatoo/Undressed:


A BB krém és a szemhéjalapozót napi szinten használom,  tökéletes kis párosítás. Ha több pattanásom van, akkor az Avon zöld krémjét használom a foltok pirosságának csökkentésére. A pirosító legtöbbször opcionális, hetente egyszer-kétszer veszem elő. Sajnos még mindig nem tudom tökéletesen használni őket, sokszor soknak tartom a pirosságot az orcáimon :) Ez a pirosító viszont nagyon visszafogott színű, ezért egyre bátrabban nyúlok érte.



Szememre hétköznapokon inkább a szemceruzákat használom. Kicsit elsatírozom a szempillák tövébe - nem a vízvonalra - felvitt vonalakat, ami keretet ad a szememnek, végül a már sokszor újravásárolt Rimmel Extra Super Lash spirállal (most éppen az íves keféjűvel) kifestem a szempilláimat.

Ha több időm van reggel, akkor a CT-k valamelyikét használom. Nagyon krémesek, nagyon könnyű velük dolgozni, egyszóval: szerelem <3

Illatok terén is csak ismételni tudom magam, hiszen a Little Black Dresst semmi pénzért nem cserélném le. Nagyon az én illatom. Viszont helyett kapott a kedvenceim közt a szintén avonos Today Tomorrow Amour parfüm is, amit inkább különlegesebb alkalmakkor használok, mégis ez az illat is valahogy én vagyok :)


Hajápolás terén hosszas hezitálás után úgy döntöttem, hogy visszatérek a szilikonos samponokra. A közel másfél év szilikonmentes hajápolás "eredményeként" a hajam lapos, fakó és élettelen lett.
Az én esetemben egyáltalán nem vált be ez az irányvonal, pedig rengeteg terméket kipróbáltam.


Az Avon argánolajos samponja amellett, hogy visszaadta a hajam tartását, a hajmosásaim számát is lecsökkentette: korábban minden másnap hajat kellett mosnom, most már csak háromnaponként kell mosnom. Egy hamar zsírossá váló haj esetén ez a plusz egy nap felbecsülhetetlen.

Milyen termékeket használtok mostanában előszeretettel? Hajápolásban a szilikontartalmú- vagy mentes samponokat részesítitek előnyben?

Köszönöm, hogy benéztetek hozzám!
Réka

3 megjegyzés:

  1. Én is visszatértem a szilikonosra, egy vált be a több kipróbált termék közül, de az drága hogy havonta vegyem, meg nekem is lelapul a hajam, és sokkal hamarabb zsírosodik be mint ha mondjuk szilikonos sampont használok, volt hogy annyira viszketett a fejem, hogy majd megőrültem...nem nekem találták ki ezt a szilikonmentes dolgokat, amúgy viszont a szilikonmentes balzsamoknál maradni fogok mert tényleg hatásosak :)

    VálaszTörlés
  2. Az Amour parfüm nálam is nagy kedvenc, és bár az Avon illatai általában is jók, ezt a kifejezetten kiválóan sikerültek közé sorolom :-)

    VálaszTörlés
  3. I was a fan of essence since I tried Kardashian Beauty Nail Lacquer.
    Happy that I tried another one :)

    VálaszTörlés