2013. szeptember 16., hétfő

Bloggerina találkozó - Veszprém

Sziasztok Lányok!

Kicsit megkésve, de én is megírom a szeptember 7-i veszprémi bloggerina találkozós beszámolómat. Idén harmadszor jöttünk össze a lányokkal a városban, hogy kicsit beszélgessünk és csereberéljünk. Sajnos most nem tudtam sokat maradni (háziasszonyi kötelességeknek kellett eleget tennem a sátorozós-háromnapos bulinkon), így Ramit és Dórit (az új lányokat :)) nem tudtam jobban "megismerni", de remélem tavasszal ezt bepótoljuk Esztinél a pápai találkozón :). 

Az Incognitót vettük ismét célba, gyors asztaltologatás (vagy húzogatás) után rendeltünk (én jegeskávét ittam, ami inkább frappé volt) és hamar kikerültek a gyűjtögetett, csereberére szánt termékek is asztalra:

Forrás: Klau ^^

Hiába volt nyár elején az előző találkozónk, ismét sikerült tetemes mennyiségű sminkterméket/kiegészítőt az asztalokra halmoznunk. Most nem voltam nagyon válogatós kedvemben, viszonylag kevés termékkel távoztam, de egyelőre mindegyik darab jó választásnak bizonyult:

Persze, hogy rúzsokból sikerült a legtöbbet bezsebelni:)
Mielőtt elbúcsúztam a csipet-csapattól egy (két) közös képet még sikerült összehozni:

A kép Klautól van
Felső sor (balról jobbra): Klau, Betti, PAncsi, én
Alsó sor: Eszti, Dóri, Rami

Ami szeretnék a szerzeményeim közül kiemelni, az az Eszti DIY szemhéjpúder, aminek nagyon-nagyon örültem. Eszti megkérdezte mindenkitől a kedvenc színét, amire én sikeresen nem válaszoltam, de ő kitalálta melyik az a szín, amit szemhéjpúderekben imádok (mert amúgy nem kedvelem a rózsaszínt, így valószínű nem is ezt a színt választottam volna, de utólag nagyon bánatos lennék ha ez a szemhéjpúder nem lenne az enyém :))


Gyönyörű, sötét rózsaszín árnyalat, néhány csillámmal megspékelve, hát nem aranyos?? :)


Persze a színminta sem maradhatott ki :). Alappal szoktam használni, úgy sokkal kevésbé porlik, mint a swatchon. A Pink Sand avonos palettával együtt nagyon jól tudom használni.

Voltatok már bloggerina találkozón?

Szép napot Lányok!
Réka

4 megjegyzés:

  1. Én még nem voltam, de nagyon jól hangzik ez az egész cserebere meg minden, szívesen elmennék egyszer én is ilyenre. :-) Szupi, hogy így összehoztátok! :-)
    Ivett
    http://fairyjuice.blogger.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon jó, érdemes elmenni egyre, ha lesz a közeledben ^^

      Törlés
  2. Örülök, hogy örülsz, és hogy ismét taliztunk :) Bakker azt az Essence rúzst mennyit fixíroztam én is :D Annak is örülök, hogy tetszik a szemhéjpúder, még hadilábon állok azért ezekkel a DIY dolgokkal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Én pedig láttam, hogy nem kell senkinek, meg igazából filóztam rajta, hogy ez vagy a másik essence-s rózsaszín árnyalat van meg :) (All about cupcake és Coralize me. Itthon kiderült, hogy az All a.c. van meg, úh. örültem, hogy végül elhoztam

      Törlés