2013. június 16., vasárnap

Nyári szépségek a turiból

Sziasztok Lányok!

Csütörtökön teljesen véletlenül láttam meg a Háda facebook oldalán, hogy ezen a hétvégén is 20%-kal olcsóbban juthatunk hozzá a ruhákhoz. Aki még nem tudná, abszolút turi/Háda mániás vagyok, ritkán fordul elő, hogy más típusú üzletekben vásárolok ruhaneműket, így egyértelmű volt, hogy pénteken vagy szombaton betérek az üzletbe. Úgy adódott, hogy ötre értem Veszprémbe és K-nak is volt még dolga a városban, tehát végül pénteken, zárás előtt 45 perccel toppantam a boltba. Mindig a ruhákkal kezdek, így ezt a két sort pörgettem végig először, nagy volt a választék, mint mindig, viszont olyan szerencsés voltam, hogy ami megtetszett ruha vagy 8-as vagy 14-es méret volt, pont a köztes kettőből volt hiány. Valahogy mégis sikerült néhány darabot a kosaramba tennem, de elsőre egyik sem fogott meg igazán.

A ruhák után a pólókat és a szoknyákat vettem szemügyre. Ezekből is jócskán volt/lett volna mit nézni, rengeteg volt mindenből, de most ezek közül is csak 3 került be velem a fülkébe. Amíg vártam a soromra átnézegettem a vásárlótársak által visszaaggatott ruhákat is, még innen is összeszedtem kettőt. Ez egyébként jól kitölti a várakozással töltött perceket, csak nem szabad nagyon elmerülni a ruhaválogatásba, mert úgy jártok, mint én: egy lányka beslisszolt előttem a próbafülkébe. Amúgy soha nem értettem, hogy miért csak négy fülkét tesznek egy ekkora üzletbe (oké, persze helyhiány), de én még egyszer nem voltam úgy, hogy ne kellett volna sorban állnom.

Gyors próbálgatások következtek, mert jelzésértékűen már a zeneforrást is elhallgattatták az eladók. Stresszhelyzetben (kis túlzással) azt hiszem jobban tudok vásárolni, mint amikor ráérek, hamar kiszórtam a feleslegesnek ítélt darabokat és végül három ruhaneművel lettem gazdagabb (meg persze 5000 Ft-tal szegényebb), amikért nagyon odavagyok, imádom az ilyen cukiságokat:Póló Póló2 Egyszerű kisvirágos póló szaladgálós napokra. Fekete rövidnadrággal és szandállal fogom hordani. Kicsit lengébb, nem feszül. Az ujja bő, ezért a hónaljnál egy kis toldás gátolja meg az oldalirányú “betekintést”.Ruciii Ruciii3 Ez volt az a ruha, amit a visszaakasztott holmik közt találtam, szerelem volt első látásra, reméltem, hogy nem csak a fogason mutat jól. Nem árulok el nagy titkot, hogy szerencsére így is lett :). Ugyan tudatosan terelem magam a színesebb ruhák felé, úgy gondolom, hogy ennyi fekete még belefér.

Ruha1 Ruha3 Ezt a ruhát egy másik hölgy kezében láttam meg, magamban persze rögtön ezeket a szavakat mormoltam: “Tedd vissza, gyerünk, tedd vissza, nem kell neked. Jól van, ügyes lány, így kell ezt csinálni”. A hónap végén esküvőre megyünk, amely alkalomra ez már a harmadik megvásárolt ruha, de talán már összeállt a kép, hogy hogyan is lesz ez pontosan, mindenesetre negyedik ruhát már nem szeretnék beszerezni, legalábbis ez esküvőre lesz címszóval nem :)

Vásároltatok mostanában turiban? Ki szoktátok használni a Háda akciókat?

Szép estét Lányok!

Réka

24 megjegyzés:

  1. A fekete színes ruha nagyon tetszik! Biztos nagyon jól áll! Én nem szoktam turizni, régebben próbálkoztam vele, de sose jártam szerencsével, így inkább feladtam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem csak a megfelelő turit kell megtalálni. Én is több helyen voltam és ez a veszprémi vált be a legjobban, mert nagy a választék és igazán egyedi darabokra lehet lelni.

      Törlés
  2. Ó, az első és a harmadik nagyon tetszik, de az első talán a legjobban. Jókat fogtál ki, azt hiszem, nemsokára nkem is ismét körútra kell mennem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Úgy tudom Tatabányán is van egy elég nagy Háda :) lehet egyszer arra is elnézek :)

      Törlés
    2. Akkor tessék engem értesíteni, nézelődhetnénk együtt. :-)

      Törlés
  3. A két ruha nagyon tetszik! :-)
    Én már rég voltam turiban, mert legutóbb is felbosszantottam magam azon, hogy ami tetszett volna, az sosem az én méretemben volt ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez nagyon bosszantó tud lenni, de azért mindig fellelhető egy-két megfelelő darab. A hotel alatt amúgy elég nagy a választék, én volt, hogy 2 órát is eltöltöttem benn :)

      Törlés
  4. De csini kis rucikat szereztél! :)

    VálaszTörlés
  5. Az a pillangós ruci annyira édes! :)

    VálaszTörlés
  6. Jajj az a kis feketés ruci eszméletlen jó :]

    VálaszTörlés
  7. Örülök, hogy tetszenek Lányok :) Én nagyon szeretem a ruhákat és tényleg szuper darabokra lehet ilyen helyeken találni ^^

    VálaszTörlés
  8. A póló és a fekete ruci nagyon bejövős. :D

    VálaszTörlés
  9. Tetszik mind a három.
    Nem járok turiba, mert sose találok méretet (alacsony vagyok, kis méret kell).
    Volt pár próbálkozásom, de végül feladtam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóó, sajnálom, hogy nem sikerült méretet találni. Én úgy vettem észre, hogy a legtöbb ruha 10-es, meg 12-es, és talán 14-es, a többi méret már ritkábban fordul elő a sorok között

      Törlés
  10. mind gyönyörű:)
    a fekete-pink-fehér ruha tetszik a legjobban, totál beleszerelmesedtem.
    Olyan rég voltam már turizni:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem járok gyakran, azért is mutatom meg Nektek, ha éppen mégis :)

      Törlés
  11. Tényleg igazi kincsekre találtál. :)
    A középsőhöz hasonló rucim nekem is van, csak kékben. Nagyon szeretem, mert kényelmes és vagány. Felkapok hozzá egy papucsot és már kész is a nyári, csajszis szett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben a kánikulában nekem is jól jött ez a ruci, a feketeségét a könnyű anyaga kompenzálja. Én egy éktalpú(?) nyitott orrú fekete cipővel vettem fel délután, reggel a vezetéshez pedig fekete tornacipővel viseltem, amivel szintén egész jól mutatott :)

      Törlés
  12. Szuper dolgokat fogtál ki ügyes vagy! :)
    A póló és a fekete-pink-fehér ruha tettszik a legjobban nagyon szépek. :)
    Ezek szerint,ha jól vettem ki a kommentekből a Hotel alatti db áras turiban találtál ezekre a kincsekre??
    Én is szeretek turiban vásárolni nagyon jó dolgokat lehet kifogni. :)
    Ez a db áras Háda is szuper,de én a kilósat jobban szeretem ami a sétáló utcán van a Spartól lejjebb a Reider Optika felé.
    Jobban megéri szerintem,mert ha db áron kapsz pl. 3000 Ft-ból 2 ruhát,felsőt akkor itt a kilósban 4-szer ennyi kijön belőle ami szerintem nem mindegy, de szerencse kérdése is,hogy milyen a választék.
    Nem tudom,hogy vagy vele mikor szoktál menni- én árucsere után pár nappal szeretek menni (akkor nincs az a nagy tolongó,őrjöngő tömeg amit utálok) ,de minden nap vannak már új cuccok kitéve.
    Éppen tegnap voltam a kilósban és tök szuper dolgokat fogtam ki pl. egy kis méretű bőr,márkás válltáskát 500-520 Ft-ért. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ott találtam rájuk. Amikor még egyetemista voltam gyakrabban jártam én is a kilósba, mert rejtélyes módon mindig útba esett suliba menet :) A darabárasra tavaly nyáron "szoktam rá", amikor az 50%-os akció volt, mert gyönyörű rucikra leltem. Általában jobb állapotúak is a ruhák, mint a másikban. Viszont, most hogy említetted, ha visszaköltözök Veszprémbe és több időm lesz a városban mászkálásra, biztosan be fogok térni a kilós üzletbe is, vannak ám vicces élményeim az árucserék reggeljeiről :) Amikor pl a nagydarab asszonka válogatás nélkül cincálta le a ruhákat a fogasokról a zsákjába (akkor még kosarak sem voltak kitéve, hanem csak nejlonzsákok)...amúgy biztosan magának vette :)

      Törlés
    2. :)
      Igen az 50%-os akció nagyon jó ötlet és úgy tudom mindig van ilyen akció talán havonta. :)
      Egyszer ennek az akciónak a keretében találtam rá egy nagyon szép zöld kockás ingre amit azóta is nagyon szeretek. :)
      Persze jobb állapotúak a ruhák általában ezért is drágább.
      Örülök,hogy újra kedvet kaptál a kilós turihoz. :)
      :D Hát igen az árucserék reggeljei micsoda káosz szokott ott lenni nekem is volt már ilyen sztorim amit te is írtál. :)
      Azt nem tudom felfogni,hogy mi a jó abban,ha kb. 100-an bent vagyunk egy turiban és lökdösődnek, össze-vissza tapossák a másikat,kapkodnak a ruhákért,mint ha az életük múlna rajta. Na ezért nem szeretek az árucsere napján menni.
      Képzeld el,hogy a kilósban most is nejlonzsákokba pakolják a cuccokat a vásárlók árucserekor,mert nincs elég kosár gondolom.
      Párat szoktak kitenni. A db árasban csak kosár van ,ha jól tudom,de sokat nem számít ilyenkor. :D
      Hát hallod vannak furcsa figurák a turikban is ez tény már nem is csodálkozom az ilyeneken. :)
      Múltkor én is mindenfélét dobáltam a kosaramba ami tettszett hát már majdnem kellett volna még 1 kosár. :D
      Azt elfelejtettem írni,ha mész majd a kilósba akkor a fogasokkal együtt vidd próbálni a ruhákat,mert most ezt találták ki.






      Törlés