2013. október 14., hétfő

Esküvői smink (?)

Sziasztok Lányok!

Hétvégén férjhez megy legjobb barátnőm! Komolyan mondom majdnem annyira izgulok mint Ő. Azon, hogy minden rendben menjen, azon, hogy szép napsütéses őszi nap legyen, hogy megfelelőek legyenek a körülmények az Angolparkos fényképekhez, azon, hogy a virágok olyanok legyenek, mint amit megálmodtak, szóval sok mindenen :). 

Múlt héten megtaláltam a számomra tökéletes ruhát, amihez azért egy szép smink sem jönne rosszul. Vannak elképzeléseim, csak annyira mérgesít, hogy a kivitelezés nem megy jobban. Elkészítettem az alfa (béta) verziót, de szívesen fogadok tippeket is. Először egész arcos sminket szerettem volna mutatni, de annyira kivan a fejem (megfáztam, száraz a bőröm, úgyhogy most kúrálom magam).

A ruhám alapszíne fekete, de elől és hátul is a középső sáv burgundis-rózsaszínes, fekete csipkével díszítve.
Ezért arra gondoltam, hogy a szemsminkemben is ezek a színek domináljanak.



Alapnak a rózsaszín Color Tatoomat használtam, a Pink Goldot. Erre került aztán az Avon Pink Sands paletta két rózsaszín árnyalata. A belső szemzugba és a mélyítővonal alá végül a Metallic Pomegranate árnyalatot vittem fel (CT szintén), amit összesatíroztam a szemem külső sarkához felvitt Undressed palettás csillogó barnával (Shade 10).




Az alsó vízvonalra a Pink Sands sötétebb rózsaszínje és a már említett Undressed-barna került. 
A szempilláimat a Rimmel Extra Super lash spirállal emeltem ki.


Ezen az utolsó képen látszik, hogy elég kontrasztos lett az eredmény, szerintem nagyon elüt egymástól ez a fajta rózsaszín és a burgundi. Holnap szerintem megnézem, hogyan mutat a burgundi és az Undressed paletta egy-két natúr színe.

Szeretnék még műszempillát is az esküvőre, de eddig nem nagyon sikerült szépen feltennem, szombatig, még gyakorolok. Az a bajom, hogy bekennem a ragasztóval, de sehogy nem sikerül a szempillák tövébe helyeznem, mindig kimarad egy vékony sáv, és nagyon bután mutat. Próbáltam rózsafapálcával "lenyomkodni", de valahogy így sem megy. Ha lenne valami hasznos tanácsotok egy műszempilla-kezdőnek, kérlek ne tartások magatokban.

Rúzsban valami mattra gondoltam, szerintem a 105-ös árnyaltú Rimmel Kate Moss matt rúzs lesz a befutó, de még ez is képlékeny.

Mit gondoltok erről a sminkről? Mit változtassak rajta? Hozzátok közel áll ez a színvilág?

Köszönöm, hogy benéztetke hozzám ma is! Szép estét Lányok!
Réka


5 megjegyzés:

  1. Nem lett rossz, de kipróbálhatnád úgy hogy a sötétebb szint a szemöldökcsont felé jobban elmaszatolod, mert így csak egy vonal van a szemeden amikor az nyitva van. Illetve egy aranyos pezsgő színnel vagy fehérrel a szemzugot kicsit jobban kiemelni. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a tippet, holnap akkor valami hasonlót próbálok alkotni :)

      Törlés
    2. Majd arról is kérünk képet! :)

      Törlés
  2. Nekem tetszik amúgy, nagyon szép a szemed!!! Képet én is szeretnék az esküvőről :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Biztosan lesz kép az esküvői sminkemről

      Törlés